Jossa olen houkuttelevia

Terveisiä ystäviä Suomessa! En kielivalikoima mutta haluaisin joillekin teistä vierailla blogissani. Nauti tämä kaunis Englanti laulun maasi.  Kiitos käsittelyssä!  Myös Suomi on suurin kieli koskaan. Mitään sitä käyttävät monet skandit on kieli Haluan oppia. Toivon, että Google kääntää tämän järkevällä tavalla.

(Translated through Google Translate, which means this is probably a recipe for chicken tikka masala:  IN WHICH I ENTICE:  Greetings friends from Finland!  I do not speak your language but I would like for some of you to visit my blog.  Enjoy this lovely English song about your country. Thank you for reading! Also, Finnish is the greatest language ever.  Anything that uses that many umlauts is a language I want to learn.   I hope that Google translates this in a way that makes sense.)

Because I’m just curious enough to see if it works.  🙂

Published by

Luther M. Siler

Teacher, writer of words, and local curmudgeon. Enthusiastically profane. Occasionally hostile.

3 thoughts on “Jossa olen houkuttelevia

Comments are closed.